Events

Expoziție de fotografie și pictură la Muzeul de Artă Baia Mare

Muzeul de Artă Baia Mare Strada 1 Mai nr.8, Baia Mare

Expoziție de fotografie și pictură despre evreii băimăreni. În cadrul expoziției vizitatorii vor avea ocazia să afle mai multe despre moștenirea culturală a evreilor băimăreni.

Concert de muzică klezmer

Teatrul de Vară Baia Mare Strada Dealul Florilor nr.1, Baia Mare

Din cauza condițiilor meteo concertul va avea loc în sala de spectacole a Colegiului de Artă din Baia Mare. Concert de muzică Klezmer organizat de Asociația Maramureș Heritage cu sprijinul primăriei municipiului Baia Mare.

Expoziţie de pictură, grafică şi fotografie Vecinii mei, evreii din Baia Mare în Oradea

Sinagoga Aachvas Rein - Sinagoga Istoriei Evreilor din Oradea Primăriei nr. 25, Oradea

Expoziţia cuprinde 28 de lucrări de artă plastică realizate de pictori evrei, activi în segmente diferite de timp în cadrul Şcolii băimărene de pictură şi 25 de fotografii care provin din colecţia Muzeului Memorial al Holocaustului din Washington, Statele Unite. Expoziţia va putea fi vizitată în perioada 27 ianuarie - 12 septembrie 2023.

10 RON

Expoziția Am învins. în Sighetu Marmației

Sala Radio Sighet Plevnei nr.8, Sighetu Marmatiei

Expoziţia va prezenta viața mai multor familii de evrei din județul Maramureș dinainte de momentul deportării și după ce au supravițuit ororilor lagărelor de exterminare. O expoziție despre triumful binelui asupra răului. Expoziţia va putea fi vizitată în perioada 4 octombrie - 31 octombrie.

Expoziția Am învins în Baia Mare

Palatul Administrativ Baia Mare Strada Gheorghe Șincai, Baia Mare

Expoziţia va prezenta viața mai multor familii de evrei din județul Maramureș dinainte de momentul deportării și după ce au supravițuit ororilor lagărelor de exterminare. O expoziție despre triumful binelui asupra răului. Expoziţia va putea fi vizitată în perioada 1 noiembrie-15 noiembrie.